.theme_title, .theme_title_b {background-position: 50% 50%; background-image: url(www.yoursite.com/image.jpg)}
We zijn al sinds 1986 gespecialiseerd in het vervaardigen van ramen, deuren en kozijnen. Voor nieuwbouw en renovatie. Particulier en bedrijf. Omdat we inmiddels een uitgebreid machinepark opgebouwd hebben, kunnen wij specifiek maatwerk bieden. Bovendien gaan wij veel verder dan het vervaardigen van gevelelementen alleen. Ook voor kleine zaagwerkzaamheden kunt u als particulier bij ons terecht.
Kiezen voor hout
Houten kozijnen en deuren hebben een warme uitstraling en authenticiteit welke door geen enkel materiaal goed na te bootsen is. Maar er zijn meer redenen om voor houten kozijnen te kiezen. Denk aan duurzaamheid. Hout is namelijk een makkelijk vernieuwbare grondstof. Wanneer er bij de keuze van hout rekening gehouden wordt zaken als de manier van kappen en transporteren is er vrijwel geen schade voor het milieu. Eveneens is hout makkelijk te repareren en hergebruiken en de winning van hout heeft weinig energie nodig.
Ramen, deuren en kozijnen
Wij maken alle typen ramen, deuren en kozijnen. Zoals draai-, val-, draaikiep-, en schuiframen. Binnen-, en buitendeuren. Voor nieuwbouw en renovatie. Alle maten en uitvoeringen kunnen naar wens worden uitgevoerd.
De kwaliteit onderscheidt ons van andere timmerfabrieken. Zo worden al onze buitenproducten
vooraf en tussenlaags geschuurd. Van twee lagen hoogwaardige grondverf voorzien. En er wordt liggend gespoten. Dit zorgt voor een veel betere hechting. De kozijnen zijn meteen aflak klaar.