.theme_title, .theme_title_b {background-position: 50% 50%; background-image: url(www.yoursite.com/image.jpg)}
Offerte en opdracht
Bij een verbouwing zijn er veel zaken waar naar gekeken moet worden die prijsbepalend zijn. Keuze van hout, hang- en sluitwerk, en beglazing bijvoorbeeld. Vaak moet er iets getekend worden voordat er een prijs gegeven kan worden. U kunt altijd een afspraak maken om langs te komen of een mail sturen voor wat meer informatie. Nadat de offerte akkoord is wordt er een afspraak gemaakt voor het inmeten.
Productie en levertijd
Wanneer uw opdracht in productie genomen wordt, kijken we altijd naar de planning in de fabriek. Deuren en kozijnen of draai- kiepramen, worden zo veel mogelijk tegelijk geproduceerd. Hier is o.a. ook de levertijd op gebaseerd. Deze kan dus enkele weken variëren. Natuurlijk wordt er ook rekening gehouden met de planning in een verbouwing.
Leveren en plaatsen
Wanneer u een particuliere klant bent kunt u uw kozijnen of puien door ons laten plaatsen. Ook kunnen wij indien u dat wenst, een aannemer of klussenbedrijf aanraden die past bij uw wensen en verbouwingsplannen. Deze zal dan met ons de planning doornemen en alles bij u komen inmeten.
Maar u kunt uiteraard ook zelf uw producten bij ons afhalen of in overleg laten bezorgen.